Karamürsel'de yol çalışması sırasında meydana gelen iş kazasında hayatını kaybeden 28 yaşındaki belediye personeli Atabey Esen, son yolculuğuna uğurlandı. Kırkmerdiven mevkiisinde yaşanan talihsiz olay, ilçede derin üzüntüye neden oldu. Esen’in cenazesi, ailesi, mesai arkadaşları ve sevenlerinin katıldığı törenle toprağa verildi. Henüz hayatının baharındayken yaşanan bu acı olay, iş güvenliği konusundaki ihmalleri bir kez daha gündeme taşıdı.

Karamürsel'de yol çalışması faciayla sonuçlandı
Olay, Karamürsel’in Kırkmerdiven bölgesinde dün öğle saatlerinde meydana geldi. Karamürsel Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nde görevli Atabey Esen, yol yapım çalışmaları sırasında dengesini kaybeden bir forkliftin altında kaldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç işçinin yaşamını yitirdiğini belirledi. Kazanın ardından bölgede kısa süreli bir şok yaşanırken, Esen’in mesai arkadaşları olayın etkisiyle büyük üzüntü yaşadı.

Cenazeye yoğun katılım oldu
Atabey Esen için Kayacık Mahallesi'nde bulunan Ulu Cami'de cenaze töreni düzenlendi. Törene Esen’in ailesi, yakınları, belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı. Genç yaşta hayatını kaybeden Esen’in tabutu, dualar eşliğinde omuzlara alındı. Cami avlusunda gözyaşları sel olurken, sevenleri ve ailesi güçlükle ayakta durabildi. Cenaze namazının ardından Atabey Esen’in naaşı, Karamürsel Yeni Mezarlığı’nda toprağa verildi.





