Trendyol Süper Lig’de milli aranın ardından yaklaşık 20 gündür yeşil sahalardan uzak kalan Kocaelispor, bugün oynanacak RAMS Başakşehir karşılaşmasına taraftarının büyük desteğiyle çıkmaya hazırlanıyor. Yeşil-siyahlı camiada en büyük heyecan ise tribünlerde yaşanacak.

KEITA TATİLDE BİLE KOCAELİSPOR’U UNUTMADI
KEITA TATİLDE BİLE KOCAELİSPOR’U UNUTMADI
İçeriği Görüntüle

TRİBÜNLERDE BÜYÜK COŞKU BEKLENİYOR

Uzun süren aranın ardından takımlarına kavuşacak olan Kocaelispor taraftarı, adeta stadyuma akın etmeye hazırlanıyor. Karşılaşmayı 20 binin üzerinde futbolseverin yerinde takip etmesi beklenirken, tribünlerde görsel şölen oluşacağı öngörülüyor.

KS STORE’A YOĞUN İLGİ

Maç öncesinde yeşil-siyahlı taraftarların KS Store’a yoğun ilgi göstermesi de dikkat çekti. Kocaelispor ürünlerine olan talep artarken, taraftarların hem tribünleri doldurması hem de takımlarına ekonomik destek sağlaması camiada memnuniyet yarattı.

TAKIM SAHADA, TARAFTAR ARKASINDA

Kocaelispor, Başakşehir karşısında mutlak 3 puan hedefiyle sahaya çıkarken, en büyük gücünü yine taraftarından alacak. 20 günlük hasretin ardından tribünleri dolduracak yeşil-siyahlılar, takımlarını galibiyete taşıyan en önemli faktörlerden biri olmaya hazırlanıyor.