Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında Galatasaray’ı konuk edecek olan Kocaelispor’un maç biletleri satışa çıktı. Öğle saatlerinde başlayan satışlarda taraftarların yoğun ilgisi dikkat çekti. Kent Meydanı’ndaki KS Store’de başlayan satışlarda, bilet almak isteyen taraftarlar uzun kuyruklar oluşturdu.

BİLETLERE YOĞUN TALEP

Kocaelispor’un Galatasaray ile oynayacağı kritik karşılaşmanın biletleri bugün itibarıyla satışa sunuldu. Yaklaşık 9 bin biletin satılacağı duyurulurken, 22 bin kombine sahibi taraftarın da tribünlerde yerini alması bekleniyor.

KS STORE ÖNÜNDE UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Biletlerin satışa çıktığı dakikalardan itibaren KS Store önünde yoğunluk yaşandı. Taraftarlar, büyük bir heyecanla biletlerini alarak maç günü tribünlerde takımlarını desteklemek için hazırlıklarını tamamladı.

1 Ocak’ta Yürürlüğe Girecek : Hayatınızı Etkileyecek Kritik Değişiklik
1 Ocak’ta Yürürlüğe Girecek : Hayatınızı Etkileyecek Kritik Değişiklik
İçeriği Görüntüle

BİLETLER BUGÜN VE YARIN SATILACAK

Kocaelispor yönetiminden yapılan açıklamada, bilet satışlarının bugün ve yarın devam edeceği belirtildi. Taraftarların, biletlerini en kısa sürede temin etmeleri ve karşılaşma günü stadyuma erken gelmeleri tavsiye edildi.

Muhabir: Zafer Onar