27 Ağustos Pazar günü saat 21.45'te Kocaeli Stadyumu'nda ligin en kritik maçlarından birine çıkacak olan Kocaelispor'da 1 günlük iznin ardından Altay maçı hazırlıkları başladı. Dün Körfez Brunga Tesisleri'nde bir araya gelen takım saat 18.00'de antrenmana başladı.

Ertuğrul Sağlam antrenman öncesinde takıma yeni katılan stoper Burak Öksüz'ü takıma alkışlattı. Ardından antrenmana geçen yeşil siyahlılar düz koşu ile antrenmana başladı. Ardından ısınma ve pas antrenmanı yapıldı. Antrenman dar alan çalışması ve çift kale ile sona erdi.

Yalçın Kılınç, Eyüpspor maçında yedek kulübesinde maça başlamıştı. Dün yapılan antrenmana katılmayan Yalçın Kılınç ile karşılıklı olarak sözleşme feshedildi.

TEK EKSİK YAĞIZ GÜL

Kocaelispor'da antrenmana sakatlığından dolayı katılmayan tek oyuncu Yağız Gül oldu. Tedavisi süren Yağız Gül'ün bu hafta tekrar antrenmanlara başlayacağı gelen bilgiler arasında.

Muhabir: Ömer Faruk Güler