KATILIM YETERSİZ KALDI

Kocaeli Kongre Merkezi’nde yapılması planlanan kongrede yalnızca yöneticiler Rafet Kırgız ile Kamil Sert ve 2 üyenin hazır bulunduğu öğrenildi. Yeterli çoğunluk sağlanamayınca divan tarafından tutanak tutuldu ve kongrenin ertelenmesine karar verildi.

Kocaelispor’un bugün deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek olması nedeniyle camianın önemli bölümünün Antalya’da bulunmasının da katılımı etkilediği değerlendiriliyor.

Whatsapp Image 2026 05 17 At 13.29.30 (1)

SON DAKİKA! KOCAELİSPOR'DA HABİB KEITA ÇORUM FK İÇİN Mİ KAMPTAN AYRILDI?
SON DAKİKA! KOCAELİSPOR'DA HABİB KEITA ÇORUM FK İÇİN Mİ KAMPTAN AYRILDI?
İçeriği Görüntüle

YENİ TARİH 24 MAYIS

Alınan karar doğrultusunda olağan kongre, 24 Mayıs 2026 Pazar günü saat 11.00’de yeniden Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. İlk toplantıda çoğunluğun sağlanamaması camiada şaşkınlık yarattı.

GÖZLER KRİTİK KONGREDE

Yeni sezon planlaması, mali tablo, yönetim yapılanması ve Süper Lig hedefleri gibi önemli konuların görüşülmesi beklenen kongre öncesinde kulisler de hareketlenmeye başladı. Yönetimde yaşanabilecek değişim ve yeni isimler taraftarlar tarafından yakından takip ediliyor.

Whatsapp Image 2026 05 17 At 13.29.30

Muhabir: BİDAR YAĞMUR TARHAN