KÖRFEZ EĞİTİM CAMİASININ ACI GÜNÜ
Kocaeli'nin Körfez ilçesi, güne üzücü bir vefat haberiyle başladı. Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt’un ablası Fikriye Ayvacı hakkın rahmetine kavuştu. Acı haberin kısa sürede duyulmasının ardından eğitim camiası, idari amirler ve çok sayıda vatandaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt ve ailesi için taziye mesajları yayımlayarak acılarını paylaştı.
FİKRİYE AYVACI'NIN CENAZE NAMAZI BUGÜN BAĞDAT CAMİİ'NDE KILINACAK
Hayatını kaybeden merhume Fikriye Ayvacı'nın cenaze merasimi ve defin programı netlik kazandı. Aile yakınlarından edinilen bilgilere göre cenaze programı şu şekilde gerçekleştirilecek:
Merhumenin cenazesi, 11 Haziran Perşembe günü (bugün) Körfez ilçesi Hacıosman Mahallesi'nde yer alan Bağdat Camii'ne getirilecek. Burada kılınacak cenaze namazının ardından, merhume Fikriye Ayvacı'nın naaşı dualar eşliğinde Körfez Asri Mezarlığı’na götürülerek toprağa verilecek.
Merhumeye Allah'tan rahmet; başta Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt olmak üzere, kederli Kurt ve Ayvacı ailelerine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dileriz.




