Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen Türkiye Açık Su Yüzme Şampiyonası ve Milli Takım Seçme Yarışları, Körfez'e çifte gurur yaşattı. Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü'nün genç sporcuları, gösterdikleri performansla milli mayo giymeye hak kazandı.

MİLLİ MAYOYLA TEMSİL EDECEKLER

Türkiye genelinden 26 il ve 66 kulüpten 644 sporcunun katıldığı organizasyonda yarışan Poyraz Kaan Kaya, 11 yaş bin metre erkekler kategorisinde, Dersu Senem Altundağ ise 12 yaş 2 bin metre kızlar kategorisinde Türkiye dördüncüsü oldu. Başarılı yüzücüler, elde ettikleri derecelerle milli takım barajını geçerek Türkiye'yi uluslararası organizasyonlarda temsil etme hakkı kazandı.

GEBZESPOR’DAN DİJİTAL ATILIM: SPORTSBASE İLE İŞ BİRLİĞİ ANLAŞMASI İMZALANDI!
GEBZESPOR’DAN DİJİTAL ATILIM: SPORTSBASE İLE İŞ BİRLİĞİ ANLAŞMASI İMZALANDI!
İçeriği Görüntüle

KÖRFEZ'E ÇİFTE BAŞARI

Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü, yarışlara 5 sporcu ve 3 antrenörle katıldı. Sporcuların elde ettiği başarıların yanı sıra kulüpten bir antrenörün de ilerleyen süreçte milli takım kadrosunda görev alacak olması, Körfez adına ayrı bir gurur kaynağı oldu.

EMEĞİN KARŞILIĞINI ALDILAR

Şampiyonada Körfez ekibinde altyapı sorumlusu Elif Acar, yaş grubu antrenörü Alpcan Damar ve Başantrenör A. Samet Işık görev yaptı. Uzun süredir devam eden çalışmaların karşılığını alan genç sporcular, hem kulüplerine hem de Kocaeli'ye önemli bir başarı kazandırdı.