Kastamonu'nun Kuzeykent Mahallesi'nde bulunan bir jimnastik salonuna yıldırım düşmesi neticesinde meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda facia büyümeden söndürüldü.

DOĞALGAZ HATTI HASAR GÖRDÜ
Olay, Kuzeykent Mahallesi Kamil Demircioğlu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren jimnastik salonuna şiddetli yağış sırasında yıldırım düştü. Yıldırımın isabet etmesiyle birlikte bina kısa sürede alevlere teslim olurken, salonun doğalgaz hattında da ciddi hasar meydana geldi.

FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ: SOĞUTMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Büyüyen alevleri ve dumanı fark eden çevredeki vatandaşların hızla ihbarda bulunması üzerine, olay yerine kısa sürede çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye erlerinin koordineli çalışması sayesinde yangın, jimnastik salonunun hemen bitişiğinde yer alan diğer binalara sıçramadan başarılı bir şekilde kontrol altına alınarak söndürüldü. Olay yerinde olası bir tehlikeye karşı itfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları devam ediyor.




