MARDİN’DE FECİ KAZA

Bilecik İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nden emekli, Bilecik Karadenizliler Derneği Yönetim Kurulu üyesi ve karate hocası Yılmaz Durmuş’un kızı olan Melek Durmuş’un içinde bulunduğu 34 SB 6901 plakalı otomobil ile 47 AAV 059 plakalı TIR, Mardin Artuklu–Nusaybin kara yolu Akıncı köyü mevkiinde çarpıştı.
Sürücülerinin kimlikleri henüz öğrenilemeyen kazada, otomobilde bulunan Melek Durmuş olay yerinde hayatını kaybetti.

ÜNİVERSİTEDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Acı haberin ardından Kocaeli Üniversitesi, geçtiğimiz dönem mezun ettiği öğrencisi için başsağlığı mesajı yayımladı. Üniversitenin açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

KOCAELİ’DE BUGÜN 13 VATANDAŞ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR
KOCAELİ’DE BUGÜN 13 VATANDAŞ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR
İçeriği Görüntüle

“Mühendislik Fakültesi mezunumuz Melek Durmuş’un vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhumeye Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve üniversitemiz mensuplarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.”

BİLECİK’TE TOPRAĞA VERİLECEK

Geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Melek Durmuş’un cenazesi,
9 Şubat 2026 Pazartesi günü, Bilecik İmam Hatip Tatbikat Camii’nde kılınacak ikindi namazının ardından defnedilecek.