Yoğun maç temposuna rağmen toplumsal duyarlılığını sürdüren Merih Demiral, Cidde’de faaliyet gösteren rehabilitasyon merkezinde çocuklarla bir araya geldi. Ziyaret, merkezde eğitim gören bireylere moral kaynağı olurken, Demiral’ın hassasiyeti büyük takdir topladı.

MERKEZDE DUYGU DOLU ANLAR

Ziyaret süresince çocuklarla sohbet eden, oyunlara katılan ve onların sevincine ortak olan Demiral, merkezde samimi ve sıcak görüntüler verdi. Milli futbolcu, bu buluşmanın kendisi için de son derece anlamlı olduğunu ifade etti.

KÖRFEZ BELEDİYESİ KADIN FUTBOL YATIRIMLARI BAŞARI GETİRİYOR
KÖRFEZ BELEDİYESİ KADIN FUTBOL YATIRIMLARI BAŞARI GETİRİYOR
İçeriği Görüntüle

“BURADA ÇOK ÖZEL BİR SEVGİ VAR”

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Merih Demiral, yaşadığı duyguyu şu sözlerle dile getirdi:
“Bugün alwanicenter’i ziyaret etmek benim için çok kıymetliydi. Birlikte güzel vakit geçirdik ve gerçekten çok özel, çok içten bir sevgi hissettim. Gösterilen ilgi için herkese teşekkür ederim.”

MEMLEKETİ KARAMÜRSEL’DE İFTAR GELENEĞİ

Merih Demiral’ın sosyal sorumluluk çalışmaları sadece yurt dışıyla sınırlı değil. Milli futbolcu, Ramazan ayı boyunca memleketi Karamürsel’de her gün yaklaşık 800 kişiye iftar vererek paylaşma ve dayanışma kültürünü yaşatmaya devam ediyor.

Merihh