Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) teşkilatında uzun yıllar hizmet etmiş isimlerden biri olan geçmiş dönem MHP Karabük İl Başkanı Burhanettin Aslan, Karabük’te düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. MHP Kocaeli teşkilatı da bu acı günde Aslan ailesini yalnız bırakmadı. MHP Dilovası İlçe Başkanı Yusuf Turhan ve ilçe yöneticileriyle birlikte Karabük’e giden heyet, MHP Kocaeli İl Başkan Vekili Yaşar Aslan’ın kıymetli babası Burhanettin Aslan’ın cenaze törenine katılarak aileye taziyelerini iletti. Partililer, hem geçmişte partiye verdiği hizmetlerle hatırlanan Burhanettin Aslan’ı anmak hem de Aslan ailesinin acısını paylaşmak için törende bir araya geldi.

MHP Teşkilatından Karabük’te Anlamlı Vefa

MHP Kocaeli teşkilatı, geçmiş dönem MHP Karabük İl Başkanı olarak uzun yıllar partiye emek vermiş olan Burhanettin Aslan’ın cenaze töreninde hazır bulundu. MHP Dilovası İlçe Başkanı Yusuf Turhan ve beraberindeki ilçe yöneticileri, Karabük’te düzenlenen cenaze törenine katılarak MHP Kocaeli İl Başkan Vekili Yaşar Aslan’a ve Aslan ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

Parti teşkilatları için geçmişte görev yapmış isimlerin ayrı bir yeri olduğunu belirten partililer, Burhanettin Aslan’ın MHP camiası içinde saygı duyulan bir isim olduğunu ifade etti. Karabük’te gerçekleşen cenaze töreni, hem siyasi hem de sosyal anlamda güçlü bir dayanışma örneğine sahne oldu. MHP Kocaeli teşkilatı üyeleri, merhumun ailesiyle yakından ilgilenerek acılarını paylaştı.

Mhp Di̇lovasi Teşki̇lati Yaşar Aslan'i Acili Gününde Yalniz Birakmadi 1

Yaşar Aslan’ın Acı Gününde Teşkilat Yanındaydı

MHP Kocaeli İl Başkan Vekili Yaşar Aslan’ın babası olan Burhanettin Aslan’ın vefatı, partide büyük üzüntüye neden oldu. Cenaze törenine katılan MHP Kocaeli teşkilatı temsilcileri, Aslan ailesinin bu zor gününde yalnız olmadığını vurguladı.

MHP Dilovası İlçe Başkanı Yusuf Turhan da cenaze töreninde yaptığı değerlendirmede, Burhanettin Aslan’ın hem ailesi hem de Milliyetçi Hareket Partisi camiası için önemli bir değer olduğunu ifade etti. Turhan, “Geçmiş dönem MHP Karabük İl Başkanlığı görevinde bulunmuş kıymetli büyüğümüz Burhanettin Aslan’ı son yolculuğuna uğurlamak için Karabük’teydik. MHP Kocaeli İl Başkan Vekilimiz Sayın Yaşar Aslan ağabeyimizin acısını paylaşıyor, ailesine sabır diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Burhanettin Aslan İçin Dualar Edildi

Karabük’te düzenlenen cenaze töreninde merhum Burhanettin Aslan için dualar edildi. Aile fertleri, yakınları ve MHP teşkilatından çok sayıda isim cenaze törenine katılarak merhuma son görevini yerine getirdi. Törende duygusal anlar yaşanırken, Burhanettin Aslan’ın hayatı boyunca hem ailesi hem de MHP teşkilatı içinde bıraktığı iz sık sık dile getirildi.

"OZAN YASİN'DEN DİLOVASI BELEDİYE BAŞKANI’NA "GELEN GİDENİ ARATIYOR" TEPKİSİ
"OZAN YASİN'DEN DİLOVASI BELEDİYE BAŞKANI’NA "GELEN GİDENİ ARATIYOR" TEPKİSİ
İçeriği Görüntüle

Törenin ardından merhum Burhanettin Aslan toprağa verildi. Katılımcılar, merhuma Allah’tan rahmet dileyerek Aslan ailesine sabır ve başsağlığı temennisinde bulundu. MHP Kocaeli teşkilatı da yaptığı açıklamada, “Merhuma Allah’tan rahmet; başta MHP Kocaeli İl Başkan Vekilimiz Sayın Yaşar Aslan olmak üzere Aslan ailesine ve tüm yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. Mekânı cennet, makamı âli olsun” ifadelerine yer verdi.

Mhp Di̇lovasi Teşki̇lati Yaşar Aslan'i Acili Gününde Yalniz Birakmadi 2