Kamil Akın’ın göreve gelmesinin ardından organize edilen MHP İlçe Teşkilatları Arası Futbol Turnuvası, dün akşam oynanan karşılaşmalarla başladı. Turnuvanın açılışı, İl Başkanı Kamil Akın’ın yaptığı başlama vuruşuyla gerçekleştirildi.
Açılış Maçı Farklı Bitti
Gecenin açılış maçında Kandıra MHP Teşkilatı ile İzmit MHP Teşkilatı karşı karşıya geldi. Sahada üstün bir oyun ortaya koyan Kandıra ekibi, mücadeleyi 8-1 kazanarak turnuvaya iddialı bir başlangıç yaptı.

Gebze’den Gol Şov
İkinci karşılaşmada Dilovası MHP Teşkilatı ile Gebze MHP Teşkilatı kozlarını paylaştı. Bol gollü geçen mücadelede Gebze temsilcisi, rakibini 6-1 mağlup ederek dikkatleri üzerine çekti.

Yoğun Katılım, Yüksek Tempo
İlçe teşkilat başkanları ve yöneticilerinin yoğun ilgi gösterdiği turnuvada maçlar centilmence bir atmosferde oynandı. Tribünlerdeki heyecan ve sahadaki yüksek tempo, organizasyonun ilerleyen günlerde de büyük çekişmeye sahne olacağının sinyallerini verdi.




