Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Mehmet Ali Paşa Camii’nde düzenlenen Mevlid-i Nebi programında özel bireyler, Sakal-ı Şerif’i ziyaret etti. Programa katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, özel bireylerin yanında oldu.

Özel Bireyler Sakal I Şerif’i Ziyaret Etti (3)

Kur’an Tilavetiyle Başladı, İlahi Dinletisiyle Devam Etti

Mehmet Ali Paşa Camii’nde düzenlenen program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından Aşk-ı Niyaz Musiki Topluluğu’nun seslendirdiği ilahilerle devam eden etkinlik, manevi bir atmosferde gerçekleşti.

Özel Bireyler Sakal I Şerif’i Ziyaret Etti (2)

“Çocuklarımızın Hayata Katılması Önem Arz Ediyor”

Programda selamlama konuşması yapan Başkan Büyükakın, özel bireylerin sosyal hayata katılımının önemine dikkat çekerek şunları söyledi:

“Çocuklarımızın hayata katılması ve engelleri ortadan kaldırarak var olması ayrı bir önem ifade ediyor. Çoğunuzu yakinen tanıyorum ve her gelişmenin farkındayım. Zaman içerisinde iyi bir mesafe alıyorsunuz.”

Özel Bireyler Sakal I Şerif’i Ziyaret Etti (1)

“Yüklerimizi, Zorluklarımızı Beraber Paylaşacağız”

Büyükakın konuşmasının devamında, “İnşallah Gonca Engelsiz Yaşam Merkezi ile birlikte çok daha güzel günler göreceğiz. Hep birlikte gayret ederek başaracağız, yüklerimizi ve zorluklarımızı beraber paylaşacağız. Peygamber Efendimizi muhabbetle anarak, O’nun alemlere rahmet oluşunu ve dünyaya barış muştusu oluşunu hatırlatmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Özel Bireyler Sakal I Şerif’i Ziyaret Etti (5)

Manevi Yolculuk Sakal-ı Şerif Ziyaretiyle Tamamlandı

Başkan Büyükakın’ın konuşmasının ardından özel bireyler Sakal-ı Şerif’i ziyaret etti. Duygu dolu anların yaşandığı program, katılımcılar tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

Araç Sahipleri Bu Oyuna Gelmeyin! “Boyalı Gösterme” Mağdur Ediyor
Araç Sahipleri Bu Oyuna Gelmeyin! “Boyalı Gösterme” Mağdur Ediyor
İçeriği Görüntüle

Özel Bireyler Sakal I Şerif’i Ziyaret Etti (6)