KOCAELİSPOR’DA STAT SPONSORLUĞUNDA DEVAM KARARI
KOCAELİSPOR’DA STAT SPONSORLUĞUNDA DEVAM KARARI
İçeriği Görüntüle

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin maç öncesi ve esnasında gerçekleştirdiği kapsamlı aramalarda, misafir takım Göztepe taraftarlarının üzerinden ve araçlarından çok sayıda yasaklı ve tehlikeli madde ele geçirildi. Ortaya çıkan tablo, güvenlik zafiyeti iddialarını beraberinde getirdi.

DAVULUN İÇİNDE MEŞALE

Yapılan kontrollerde en dikkat çeken detay, davul içerisine gizlenmiş 80 meşale oldu. Toplamda 96 meşale, 130 maytap ve 1 yoğun sis bombası ele geçirilirken, bu malzemelerin stadyuma nasıl sokulmak istendiği sorusu gündeme oturdu.

GÜVENLİK ZAFİYETİ Mİ VAR?

Denetimlerde ayrıca 8 döner bıçağı, 1 büyük satır, 13 bıçak, çeşitli delici ve kesici aletler ile 1 kelebek bıçak da ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelerin niteliği, olayın ciddiyetini gözler önüne serdi Ortaya çıkan bu tablo sonrası “Bu kadar tehlikeli madde stadyuma nasıl sokulmak istendi?” sorusu kamuoyunun gündemine oturdu. Güvenlik önlemlerinin yeterliliği ve denetim süreçleri tartışma konusu olurken, yetkililerin konuyla ilgili atacağı adımlar merakla bekleniyor.