Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Gençlerbirliği, sahasında Galatasaray’a 2-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan teknik direktör Volkan Demirel, sadece kendi maçlarını değil, haftanın en çok konuşulan mücadelelerinden biri olan Kocaelispor - Göztepe karşılaşmasını da gündeme taşıdı.
“GÖZTEPE MAÇINDA SKORA ETKİ ETTİ”
Hakem performanslarına doğrudan yüklenmek istemediğini belirten Demirel, değerlendirmesinde dikkat çeken bir örnek verdi. Deneyimli teknik adam, “Hakemlerimize bir şey demek istemiyorumHerkese iyi ya da kötü kararları olabiliyor. Ama ben sahada daha doğru bir yönetim görmek istiyorum. Kendi maçımızda hakemin skora etki ettiğini söylemem yanlış olur. Fakat Kocaelispor - Göztepe maçında bu etkinin olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
KOCAELİSPOR MAÇI YENİDEN GÜNDEMDE
Demirel’in sözleriyle birlikte Kocaelispor ile Göztepe arasında oynanan ve 1-1 sona eren karşılaşmada verilen penaltı kararı yeniden tartışmaya açıldı. Yeşil-siyahlılar lehine çalınan penaltı, maçın ardından da kamuoyunda geniş yankı uyandırmıştı. Süper Lig’de son haftalard artan hakem tartışmalarına bir yenisi daha eklenirken, teknik adamların açıklamaları da kamuoyunda yankı bulmayı sürdürüyor. Volkan Demirel’in çıkışı, özellikle Kocaelispor cephesinde yaşanan penaltı polemiğini yeniden alevlendirmiş durumda.




