Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Recep Sarıdoğan, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla İzmit İlçe Başkanlığı görevine yeniden Murat Karaturp’un getirildiğini açıkladı. Karaturp’un göreve dönüşünün teşkilat içinde memnuniyetle karşılandığı ifade edildi.,

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Recep Sarıdoğan, Yapılan Istişarelerin Ardından Murat Karaturp’un Tekrar İzmit İlçe Başkanı Olarak Görevlendirildiğini Duyurdu (2)

MURAT KARATURP GÖREVE YENİDEN GETİRİLDİ

İl Başkanı Recep Sarıdoğan, açıklamasında yapılan istişare ve değerlendirmelerin ardından İzmit İlçe Başkanlığı görevine Murat Karaturp’un tekrar atanmasına karar verildiğini belirtti. Sarıdoğan, Karaturp’a yeni dönem için başarı dileklerini iletti.

Gökan Zeybek’ten Kocaeli’de Dernek Ziyaretleri
Gökan Zeybek’ten Kocaeli’de Dernek Ziyaretleri
İçeriği Görüntüle

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Recep Sarıdoğan, Yapılan Istişarelerin Ardından Murat Karaturp’un Tekrar İzmit İlçe Başkanı Olarak Görevlendirildiğini Duyurdu (1)

Sarıdoğan paylaşımında, “Başkanımıza görevinde başarılar diliyor, hayırlı ve verimli bir hizmet dönemi temenni ediyoruz” ifadelerine yer vererek teşkilatın birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdüreceğini vurguladı.