Yeniden Refah’tan Yaz Sıcağında Hızlı Teşkilat Mesaisi
Yeniden Refah’tan Yaz Sıcağında Hızlı Teşkilat Mesaisi
İçeriği Görüntüle

Toplantıda, yaz aylarında artış gösteren orman yangınlarına dikkat çekildi. Saadet Partisi yetkilileri, iklim krizinin derinleşmesine rağmen iktidarın yangın söndürme araçları ve ekipmanlarına yeterli yatırımı yapmadığını belirterek, kamuoyunun bu konuda ciddi rahatsızlık duyduğunu vurguladı.

“Doğa sadece ağaçtan ibaret değil; aynı zamanda yaşamın kendisidir. Ormanlarımızı korumak devletin asli görevidir. Bu konuda daha fazla ihmale tahammülümüz yok!” ifadeleriyle, yetkililer acil önlem çağrısında bulundu.

Saadet Partisi’nden Orman Yangınları Ve Altyapı Eleştirisi (3)

"Gebze’de Yollar Köstebek Yuvasına Döndü"

Yerel gündem başlığı altında ise Gebze’deki altyapı çalışmaları ve yol durumu ele alındı. Toplantıda, farklı kurumların koordinasyondan uzak bir şekilde yaptığı kazı çalışmaları nedeniyle şehir içi trafiğin olumsuz etkilendiği ifade edildi.

“Her gün bir başka kurum kazı yapıyor; biri kapatmadan diğeri yeniden açıyor. Sosyal medyada ‘böbrek taşı düşürmek isteyen Gebze’ye gelsin’ esprileri yapılıyor ama bu durum aslında acil çözüm bekleyen bir krizdir,” denilerek yaşanan karmaşa sert bir şekilde eleştirildi.

“Bu Kent Bu Kadar mı Sahipsiz?”

Toplantının sonunda, Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı, yerel yöneticilere seslenerek şu soruları yöneltti:

  • Bu kent bu kadar mı sahipsiz?
  • Yerel yönetim bu keşmekeşi neden sadece izliyor?

"Doğaya ve Yaşanabilir Kentlere Sahip Çıkmaya Devam Edeceğiz"

Saadet Partisi yetkilileri, hem doğanın korunması hem de vatandaşların huzurlu bir şehir yaşamına kavuşması için mücadelelerini kararlılıkla sürdüreceklerini vurguladı.

Saadet Partisi’nden Orman Yangınları Ve Altyapı Eleştirisi (4)