DİLOVASI DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİ ÖMER NACİ YILMAZ'IN ACI GÜNÜ
DİLOVASI DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİ ÖMER NACİ YILMAZ'IN ACI GÜNÜ
İçeriği Görüntüle

Kartepe’nin Sesi Gazetesi’nin sahibi gazeteci Şahin Asker’in ablası Şükran Aykol, 80 yaşında hayatını kaybetti. Uzun yıllardır İzmir’in Torbalı ilçesinde yaşayan Aykol’un vefatı ailesi ve yakın çevresinde derin üzüntü yarattı. Eşi Fuat Akyol’u yaklaşık 10 yıl önce kaybeden merhumenin 5’i erkek, 1’i kız olmak üzere 6 çocuk annesi olduğu öğrenildi. Aykol’un cenazesi, dün Torbalı’da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

TORBALI’DA DÜZENLENEN TÖRENLE DEFNEDİLDİ

Şükran Aykol için cenaze töreni, İzmir’in Torbalı ilçesindeki Merkez Camii’nde öğle namazına müteakip gerçekleştirildi. Törene ilçe protokolü de yoğun katılım gösterdi. Torbalı Kaymakamı, belediye başkanı, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda akraba ve aile dostu cenazede hazır bulundu.

Kılınan cenaze namazının ardından Aykol’un naaşı, Torbalı Kent Mezarlığı’nda bulunan aile kabristanına defnedildi. Törende yakınları gözyaşlarına hakim olamazken, merhume dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

ŞAHİN ASKER’DEN TEŞEKKÜR MESAJI

Büyük bir acı yaşayan Şahin Asker, cenaze töreninin ardından bir teşekkür mesajı yayımladı. Asker, bu zor günlerinde kendilerini yalnız bırakmayanlara minnettarlığını dile getirdi.

Açıklamasında, cenazeye katılan ilçe yöneticilerine, belediye başkanlarına, siyasi parti temsilcilerine ve yakın dostlarına teşekkür eden Asker, telefonla arayarak başsağlığı dileklerini ileten herkese de ayrıca şükranlarını sundu. Asker’in mesajı, aile yakınları tarafından da duygusal bir veda olarak değerlendirildi.