Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan, Polis Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikte minik taraftarlara sürpriz yaptı. Karşılaşma öncesinde seremoniye polis kıyafetleriyle çıkan çocukları seremoni odasında ziyaret eden İnan, onlarla yakından ilgilendi. Samimi görüntülere sahne olan buluşmada çocukların heyecanı dikkat çekerken, teknik direktörün ilgisi miniklerin yüzünde tebessüm oluşturdu. Polis Haftası’na özel gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlik, hem çocuklar hem de tribünlerdeki taraftarlar için unutulmaz bir anı olarak kayıtlara geçti.

MİNİK TARAFTARLARA YAKIN İLGİ

Seremoni öncesinde polis üniformasıyla sahaya çıkan minik taraftarlar, karşılaşmanın en dikkat çeken detaylarından biri oldu. Bu özel anın ardından çocukları ziyaret eden Selçuk İnan, her biriyle tek tek ilgilenerek sohbet etti. Çocukların heyecanına ortak olan İnan, onların sorularını yanıtladı ve keyifli bir sohbet ortamı oluşturdu. Futbolculara ve teknik heyete duydukları ilgiyi dile getiren minikler, bu sürpriz karşısında büyük mutluluk yaşadı. Etkinlik, sporun birleştirici gücünü bir kez daha gözler önüne serdi.

SON DAKİKA! TARAFTARIN BÜYÜK BEKLENTİSİ GERÇEK OLDU! KOCAELİSPOR SMOLCIC İLE ANLAŞTI!
SON DAKİKA! TARAFTARIN BÜYÜK BEKLENTİSİ GERÇEK OLDU! KOCAELİSPOR SMOLCIC İLE ANLAŞTI!
İçeriği Görüntüle

Whatsapp Image 2026 04 07 At 17.22.20

POLİS HAFTASI’NA ANLAMLI KATKI

Polis Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen etkinlik, sadece bir seremoniyle sınırlı kalmadı. Çocukların polis kıyafetleriyle sahaya çıkması ve ardından teknik direktörle buluşması, haftanın anlam ve önemine uygun bir tablo ortaya koydu.

Selçuk İnan’ın bu jesti, hem emniyet teşkilatına verilen değeri hem de çocuklara yönelik farkındalık çalışmalarının önemini vurguladı. Organizasyon, spor kulüplerinin toplumsal konulara duyarlılık göstermesi açısından da dikkat çekici bulundu.

Whatsapp Image 2026 04 07 At 17.22.20 (2)

HATIRA FOTOĞRAFIYLA TAÇLANDI

Ziyaretin sonunda Selçuk İnan ile minik taraftarlar hatıra fotoğrafı çektirdi. Çocukların yüzlerindeki mutluluk ve heyecan objektiflere yansırken, ortaya renkli görüntüler çıktı.

Bu özel anı ölümsüzleştiren kareler, Polis Haftası kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerin en sıcak ve samimi anlarından biri olarak öne çıktı. Katılımcılar, bu tür buluşmaların çocuklar üzerinde kalıcı ve olumlu etkiler bıraktığını ifade etti.

Selçuk İnan’ın sürprizi, sadece minik taraftarlar için değil, etkinliğe tanıklık eden herkes için anlamlı bir hatıra olarak hafızalarda yer etti.

Whatsapp Image 2026 04 07 At 17.22.20 (1)

Whatsapp Image 2026 04 07 At 17.22.20 (3)