Gündüz Vakti Balyozla Kuyumcu Soydular!
Gündüz Vakti Balyozla Kuyumcu Soydular!
İçeriği Görüntüle

Aydın’ın Didim ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen silahlı saldırı büyük korku ve paniğe neden oldu. Hisar Mahallesi’nde sokak ortasında iki kişiyi kanlar içinde yerde gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

OLAY YERİNE EKİPLER SEVK EDİLDİ

İhbarın ardından bölgeye polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrollerde, silahla vurulan iki kişinin de olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Polis ekiplerinin incelemesinde, yaşamını yitiren kişilerin Gül Seher Göksan (44) ile Turan Emre Arıkan (23) olduğu tespit edildi.

CENAZELER MORGDA

Olay yeri inceleme ekipleri bölgede geniş çaplı çalışma yürütürken, hayatını kaybedenlerin cenazeleri savcılık incelemesinin ardından Didim Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

İKİ ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın aydınlatılması için geniş çaplı soruşturma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda olayla bağlantılı olduğu değerlendirilen 2 şüpheli gözaltına alındı.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Cinayetin nedeni ve olayın detayları araştırılırken, soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğü bildirildi.

Kaynak: AA