AĞIR YARALANMIŞTI

Survivor’ın Yunanistan versiyonunda yarışan Stavros Floros, yaşadığı ağır kazanın ardından sağlık durumuna ilişkin ilk açıklamasını yaptı. Yarışma çekimlerinin gerçekleştirildiği adada zıpkınla balık avladığı sırada bir teknenin çarpması sonucu ağır yaralanan Floros’un bir bacağını kaybettiği ortaya çıktı.

Kazanın ardından uzun süre tedavi gören Floros, sosyal medya hesabından hastane yatağında ve tekerlekli sandalyede çekilen fotoğraf ve videolarını paylaştı.

BACAĞINI KAYBETTİĞİNİ DUYURDU

Paylaşımında yaşadığı zorlu sürece değinen Floros, fiziksel kaybına rağmen mücadele etmeye devam edeceğini belirtti. Bir bacağını kaybettiği görülen yarışmacı, güçlü duruşuyla takipçilerinden büyük destek gördü.

Tekne Carpan Survivor Yarismac 19897311 8722 1 M

“GERÇEK GÜÇ YENİDEN AYAĞA KALKABİLMEKTİR”

Floros açıklamasında, “Gücün hiç düşmemek olmadığını öğrendim. Gerçek güç, hayat sizi yere serdiğinde yeniden ayağa kalkmanın bir yolunu bulabilmektir. Ben de ayağa kalktım” ifadelerini kullandı.

Yaşadığı sürecin kendisini daha güçlü ve daha olgun bir insan haline getirdiğini belirten Floros, hayatın değerini daha iyi anladığını söyledi.

“BU FOTOĞRAF BACAĞINI KAYBEDEN BİRİNİ GÖSTERMİYOR”

Duygusal mesajında fiziksel kaybına değil, içindeki güce odaklandığını vurgulayan yarışmacı, “Bu fotoğraf bir bacağını kaybetmiş bir insanı göstermiyor. Bu fotoğraf, içinde var olduğunu bilmediği bir gücü keşfeden bir insanı gösteriyor” dedi.

FBI, MUSTAFA MOLLAOĞLU'NU NEDEN GÖZALTINA ALDI?
FBI, MUSTAFA MOLLAOĞLU'NU NEDEN GÖZALTINA ALDI?
İçeriği Görüntüle

Floros, yaşadığı deneyimin kendisine azim, onur ve mücadele etme isteğinin her şeyden daha önemli olduğunu öğrettiğini ifade etti.

DESTEK MESAJLARI YAĞDI

Paylaşım kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Hayranları ve sosyal medya kullanıcıları, Floros’un gösterdiği mücadele ruhunu takdir ederek geçmiş olsun mesajları paylaştı. Birçok kişi, yarışmacının sözlerinin ilham verici olduğunu belirtti.