KULÜP İÇİNDEN TAM ONAY ÇIKTI
A Spor’un haberine göre Trabzonspor yönetimi ve teknik ekibi, Noah Saviolo transferi için ortak karara vardı. Kulübün tüm birimlerinden genç oyuncu için “tam onay” çıktığı ve transfer sürecinin resmen hızlandığı belirtildi.
VITORIA SC İLE PAZARLIKLAR BAŞLADI
Trabzonspor’un, Portekiz temsilcisi Vitoria SC ile bonservis ve sonraki satıştan pay gibi detaylar üzerinde görüşmeler yürüttüğü öğrenildi. Görüşmelerin olumlu ilerlediği ve tarafların anlaşmaya yakın olduğu ifade ediliyor.
GENÇ YILDIZ İÇİN BÜYÜK BEKLENTİ
22 yaşındaki Noah Saviolo’nun özellikle hız, bire bir etkisi ve kanat organizasyonlarındaki etkinliğiyle dikkat çektiği belirtiliyor. Trabzonspor’un, genç oyuncuyu uzun vadeli bir yatırım transferi olarak kadroya katmak istediği kaydediliyor.
TARAFTARLAR HEYECANLANDI
Transfer haberinin duyulmasının ardından Trabzonspor taraftarları sosyal medyada büyük heyecan yaşadı. Bordo-mavili camiada, Saviolo hamlesinin yeni sezon öncesi önemli bir güç takviyesi olacağı yorumları yapılıyor.





