Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Kıbrıs Gazisi Emekli Ord. Asb. Kd. Bçvş. Ramazan Karasaç’ın Gölcük’te düzenlenen cenaze törenine katıldı. Vali Aktaş, merhum gazinin ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileklerini ileterek acılarını paylaştı.

CENAZE NAMAZI YÜZBAŞILAR CAMİİ’NDE KILINDI
Gölcük Yüzbaşılar Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına, gazinin ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Namaz öncesi Vali Aktaş, aile bireyleriyle görüşerek taziyelerini iletti.

İzmit’te Eğitim Camiasını Yasa Boğan Haber: Mehmet Özgül Hayatını Kaybetti
İzmit’te Eğitim Camiasını Yasa Boğan Haber: Mehmet Özgül Hayatını Kaybetti
İçeriği Görüntüle

ASKERİ TÖREN DÜZENLENDİ
Cenaze namazının ardından Kıbrıs Gazisi Ramazan Karasaç için askeri tören gerçekleştirildi. Törende, merhum gazinin Türk Bayrağı’na sarılı naaşı omuzlara alınarak dualarla uğurlandı.

DUALARLA DEFNEDİLDİ
Askeri törenin ardından Karasaç’ın naaşı, Değirmendere 17 Ağustos Mezarlığı’nda dualar eşliğinde toprağa verildi. Merhum gaziye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dilendi.