Kocaeli İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Kocaeli Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen “Yaşanmış Öğretmen Öyküleri” söyleşisi, öğretmenlik mesleğinin insan hayatında bıraktığı derin izleri ortaya koydu. Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynel Kablan, 24 Kasım Öğretmenler Günü Komisyonu üyeleri, üniversite öğrencileri, akademisyenler ve öğretmenlerin katılımıyla düzenlenen program yoğun ilgi gördü.

Kocaeli’de Geleceğin Eğitimcilerine İlham Oldu (2)

Kocaelispor’dan Unutulmaz Jest: Dan Agyei Öğretmenlerle Buluştu
Kocaelispor’dan Unutulmaz Jest: Dan Agyei Öğretmenlerle Buluştu
İçeriği Görüntüle

DUYGULARA DOKUNAN ÖYKÜLER PAYLAŞILDI

Söyleşide, öğretmenlerin meslek hayatları boyunca yaşadıkları unutulmaz anılar ve öğrencileriyle kurdukları özel bağları konu edinen öyküler aktarıldı. Paylaşılan deneyimler, hem öğretmenlik mesleğinin kutsallığını vurguladı hem de öğretmen adaylarına ilham kaynağı oldu.

Kocaeli’de Geleceğin Eğitimcilerine İlham Oldu (1)-1

İŞ BİRLİĞİNE ANLAMLI KATKI

Müdürlük ile Kocaeli Üniversitesi arasındaki eğitim iş birliğine katkı sağlayan buluşma, duygu ve motivasyon dolu anlara sahne oldu. Söyleşi, günün anlamına uygun olarak toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Kocaeli’de Geleceğin Eğitimcilerine İlham Oldu-1