Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, teşkilat çalışmalarını değerlendirmek ve yol haritasını belirlemek amacıyla il divan toplantısı düzenliyor. Partililerin yoğun katılım göstermesi beklenen toplantıya, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Numan Balcı da iştirak edecek. Kocaeli’de yapılacak organizasyonun, hem yerel hem de genel siyasi gündem açısından önemli mesajlar içermesi bekleniyor. Toplantıda teşkilat faaliyetleri, saha çalışmaları ve önümüzdeki döneme ilişkin planlamalar ele alınacak.
TOPLANTI 1 NİSAN AKŞAMI GERÇEKLEŞECEK
Yeniden Refah Partisi’nin Kocaeli’de düzenleyeceği il divan toplantısı, 1 Nisan 2026 Çarşamba günü saat 19.00’da başlayacak. Parti teşkilatının geniş katılımıyla yapılması planlanan toplantının, birlik ve beraberlik mesajlarının öne çıkacağı bir platform olması hedefleniyor. İl başkanlığı binasında gerçekleştirilecek programda, teşkilat üyeleri bir araya gelerek hem mevcut çalışmaları değerlendirecek hem de geleceğe yönelik stratejileri masaya yatıracak. Katılımın yüksek olması beklenen toplantı, parti içi koordinasyon açısından da önem taşıyor.
NUMAN BALCI DA KATILACAK
Toplantının dikkat çeken isimlerinden biri ise Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Numan Balcı olacak. Balcı’nın toplantıda yapacağı konuşmada, parti politikalarına ve Türkiye gündemine dair önemli değerlendirmelerde bulunması bekleniyor. Aynı zamanda teşkilat üyelerine yönelik motivasyon ve yönlendirme mesajları vermesi öngörülüyor. Balcı’nın katılımı, toplantının önemini artırırken, yerel teşkilat ile genel merkez arasındaki bağın güçlendirilmesi açısından da kritik bir rol oynayacak.
TEŞKİLAT ÇALIŞMALARI MASAYA YATIRILACAK
İl divan toplantısında, Kocaeli genelinde yürütülen teşkilat faaliyetleri detaylı şekilde ele alınacak. Özellikle saha çalışmaları, üye kazanım süreçleri ve yerel organizasyonların etkinliği gibi konuların gündemde olması bekleniyor. Bunun yanı sıra, yaklaşan süreçte izlenecek yol haritası ve hedefler de toplantının ana başlıkları arasında yer alacak. Parti yetkilileri, toplantının ardından daha güçlü ve koordineli bir teşkilat yapısı oluşturmayı hedefliyor.




