Gölcük siyasetinde dikkat çeken bir istifaya imza atan Eren, sosyal medya üzerinden paylaştığı mesajının ardından siyasi geleceğiyle ilgili soruları yanıtladı.

Kazan: “Zafer Yakındır, İzmit Hazır”
Kazan: “Zafer Yakındır, İzmit Hazır”
İçeriği Görüntüle

“Hiçbir Partiyle İdeolojik Bağım Yok”

Siyasi hayatına 2012 yılında başladığını hatırlatan Eren, bugüne kadar yanlışın karşısında durmaya, doğrunun yanında olmaya özen gösterdiğini söyledi. “Benim, HDP ve DEM Parti hariç tüm partilere bakış açım aynı. CHP yanlış yaparsa eleştiririm, Yeniden Refah Partisi yanlış yaparsa yine eleştirimi yaparım. Şu anda herhangi bir partiye geçmeyi düşünmüyorum. Doğruyu yapan kim olursa olsun desteklerim” dedi.

“Partinin Emektarıyız, Hesap Verememek Ağır Geliyor”

Partisinde en alt kademeden başlayıp ilçe başkanlığı ve belediye başkan adaylığına yükseldiğini hatırlatan Eren, sokakta vatandaşlara sorulara cevap verememenin kendisini rahatsız ettiğini dile getirdi. “İnsanlar bize güvenerek oy verdi. Bu güveni boşa çıkaracak bir çalışmanın içinde ne ben ne de partimizin genel başkanı olmamalı. Yanlışları üst makamlara ilettik, ama karşılık bulamayınca orada durmanın anlamı kalmadı” ifadelerini kullandı.

“Düzene Boyun Eğersen Baştacısın”

Yaklaşık 15 yıllık siyasi deneyimine değinen Eren, siyasetin dinamiklerini de eleştirdi. “Siyasette şunu bir kez daha anladım; düzene boyun eğersen baştacısın, eleştirirsen istenmeyen insan oluyorsun. Ben, değişmeyen, dürüst ama dik kafalı Ahmet olarak bilinmek isterim” dedi ve kişisel çıkar yerine ilkeler doğrultusunda siyaset yapmaya devam edeceğini vurguladı.

“Kibirden Allah’a Sığınırım”

Sözlerinin yanlış anlaşılmaması gerektiğini belirten Eren, siyasette her şeyi doğru yaptığını iddia etmediğini ifade ederek, “Kibirden Allah’a sığınırım. Ancak ortada bariz yanlışlar var. Benim tek derdim, doğruları söylemekten geri durmamak” dedi.

Muhabir: Dilara Büyükkardeşler