BAŞKAN TALUS: “GEÇMİŞİ UNUTMADAN..”
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, hafta sonu yapılan Türkiye Yüzyılı buluşmaları kapsamında Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ile birlikte Atabay’ı ziyaret etti.
İzmit’te oturan Atabay, ziyaretten çok mutlu oldu. Ziyaretler ilgili Başkan Talus, “Ömrünü bu davasına adamış, tecrübesiyle bizlere yol gösteren büyüğümüz Orhan Ağabeyimizi ziyaret edip, duasını aldık. Büyüklerimizi görmek, onların duasını almak bizler için en kıymetli kazanç. Geçmişi unutmadan, vefayı elden bırakmadan, geleceğe daha güçlü adımlarla yürümeye devam edeceğiz.
Orhan Ağabeyimize ve davamıza emek vermiş tüm büyüklerimize sağlık sıhhat diliyorum” dedi. Atabay ziyaretiyle ilgili Ömer Çelik de sosyal medyadan şu paylaşımı yaptı: “Davamıza ve mücadelemize büyük emekler vermiş Orhan Atabay büyüğümüzü ve kıymetli ailesini ziyaret ettik. Bize hanelerini açıp, misafir eden Orhan Atabay büyüğümüze ve kıymetli ailesine teşekkür ediyoruz” dedi.