KARTEPE'NİN GÜREŞÇİLERİNDEN ANKARA'DA ÇİFTE ZAFER
KARTEPE'NİN GÜREŞÇİLERİNDEN ANKARA'DA ÇİFTE ZAFER
İçeriği Görüntüle

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yarın sabah itibarıyla mesaisine başlayacağını duyuran Civelek, kendisine bu imkânı sağlayan Başiskele Belediye Başkanı Mehmet Yasin Özlü, Belediye Başkan Yardımcısı Halit Bayhan, Zabıta Müdürü Cevdet Hacıismailoğlu ve Güvenlik Biriminden Sorumlu Ali Aslan'a teşekkür etti.
Barış Civelek paylaşımında, yeni görevine büyük bir heyecanla başlayacağını belirterek, "Rabbim utandırmasın, işimizi en iyi şekilde yapmayı nasip etsin inşallah." ifadelerini kullandı.
Sahadaki mücadeleci kimliğiyle Alikahyaspor taraftarlarının sevgisini kazanan Barış Civelek'in, Başiskele Belediyesi'ndeki yeni görevine başlaması spor camiasında da memnuniyetle karşılandı. Sevenleri, başarılı futbolcuya yeni görevinde başarı ve hayırlı olsun dileklerini iletti.