Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Orman Genel Müdürlüğü’ne yönelik yeni personel alımı sürecinin başladığını duyurdu. Yumaklı, merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere toplam 496 sözleşmeli personelin alınacağını belirterek, “Aramıza yeni katılacak arkadaşlarımıza şimdiden kolaylıklar diliyorum, hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

KPSS B GRUBU PUAN SIRALAMASI BAZ ALINACAK

Paylaşılan bilgilere göre personel alımı, KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak yapılacak. Bu kapsamda;

Lisans mezunu: 20 mühendis, 30 büro personeli, 4 avukat, 2 biyolog ve 1 diyetisyen

Veteriner Hekimlerden Acil Kodlu Çağrı!
Veteriner Hekimlerden Acil Kodlu Çağrı!
İçeriği Görüntüle

Ön lisans mezunu: 1 laborant ve 2 tekniker

Ortaöğretim mezunu: 1 koruma ve güvenlik görevlisi, 296 şoför-operatör, 2 garson, 2 bulaşıkçı ve 135 temizlik personeli istihdam edilecek.

BAŞVURULAR KARİYER KAPISI ÜZERİNDEN

Personel alımlarına ilişkin başvurular, Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden gerçekleştirilecek. Adayların başvuru tarihleri ve detaylı bilgi için kariyerkapisi.gov.tr adresini takip etmeleri gerektiği bildirildi.