Kocaeli iş dünyasının önde gelen isimlerinden Cemal Barış ve eşi Hatice Nur Barış’ın oğulları Hasan Buğrahan ile Elif ve Yılmaz İzgi çiftinin kızları Aleyna, gerçekleştirilen nikâh merasimiyle dünyaevine girdi. Barış ve İzgi ailelerinin yakın dostları ile çok sayıda davetlinin katıldığı tören, büyük bir mutluluğa sahne oldu.

KOCAELİ ELEKTRİK KESİNTİSİ: 8 HAZİRAN 2026 HANGİ İLÇELERDE VE MAHALLELERDE ELEKTRİKLER KESİLECEK?
KOCAELİ ELEKTRİK KESİNTİSİ: 8 HAZİRAN 2026 HANGİ İLÇELERDE VE MAHALLELERDE ELEKTRİKLER KESİLECEK?
İçeriği Görüntüle

Ekran Görüntüsü 2026 06 14 170027

NİKÂHI BAŞKAN BÜYÜKAKIN KIYDI

Genç çiftin bu anlamlı gününde nikâh akdini Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın gerçekleştirdi. Hasan Buğrahan ve Aleyna çiftinin evlilik cüzdanını takdim eden Başkan Büyükakın, gençlere bir ömür boyu mutluluklar dileyerek Barış ve İzgi ailelerini tebrik etti.

Ekran Görüntüsü 2026 06 14 170010

MİLLETVEKİLİ HÜLAGÜ NİKÂH ŞAHİDİ OLDU

Kıyılan nikâhta genç çiftin şahitliğini üstlenen isimler arasında AK Parti Kocaeli Milletvekili Sadettin Hülagü de yer aldı. Hasan Buğrahan ve Aleyna çiftinin heyecanına ortak olan Hülagü, törenin ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir tebrik mesajı yayımladı.

Barış ve İzgi ailelerini kutlayan Hülagü, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Hayatlarını birleştiren genç kardeşlerimizi ve kıymetli ailelerini tebrik ediyor; Rabbim’den kendilerine sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde hayırlı bir ömür nasip etmesini niyaz ediyorum."

Ekran Görüntüsü 2026 06 14 170044