TURKA KOCAELİ STADYUMU’NDA BÜYÜK HEYECAN
Kocaeli’de düzenlenen organizasyon öncesi stadyum çevresinde uzun kuyruklar oluşurken, tribünlerin kısa sürede tamamen dolduğu görüldü. Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik için Türkiye’nin 81 ilinden katılım sağlandığı öğrenildi.
AK Parti Gençlik Kolları tarafından organize edilen şölen kapsamında konserler, sahne gösterileri, teknoloji alanları ve çeşitli gençlik aktiviteleri gerçekleştirilecek. Programın en dikkat çeken bölümü ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere hitabı olacak.

BİNLERCE KİŞİ SAATLER ÖNCESİNDEN ALANA GELDİ
Etkinliğe katılmak isteyen vatandaşlar sabahın erken saatlerinden itibaren TURKA Kocaeli Stadyumu çevresine akın etti. Güvenlik önlemlerinin üst seviyeye çıkarıldığı organizasyonda girişler kontrollü şekilde sağlandı.
Yetkililer, stadyum ve çevresinde yoğunluk nedeniyle vatandaşların toplu taşıma kullanmaları yönünde uyarıda bulundu.
KOCAELİ’DE TARİHİ KALABALIK
Kocaeli’de son yılların en büyük gençlik organizasyonlarından biri olarak değerlendirilen etkinlikte on binlerce kişinin bir araya gelmesi bekleniyor. Sosyal medyada da etkinlikle ilgili paylaşımlar kısa sürede gündem olurken, stadyumdan görüntüler büyük ilgi gördü.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yapacağı konuşmada gençlik projeleri, Türkiye Yüzyılı vizyonu ve yeni dönem hedeflerine ilişkin önemli mesajlar vermesi bekleniyor.






