Kocaeli’nin Körfez ilçesinde bir elektrik direğinde meydana gelen kısa devre, kuru ot ve ağaçları tutuşturdu. Alevler, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde büyümeden kontrol altına alındı.

Kısa Devre Kuru Otları Tutuşturdu

Olay, Körfez ilçesi Kuzey Mahallesi Edirne Sokak’ta yaşandı. Elektrik direğinde oluşan kısa devre sonucu çıkan kıvılcımlar, çevredeki kuru ot ve ağaçlara sıçradı. Yangın, kısa sürede büyüyerek eski TEK binasının bahçesini sardı.

Ekipler Olay Yerine Sevk Edildi

Görgü tanıklarının ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri yönlendirildi. İtfaiyenin hızlı müdahalesi sayesinde alevler, çevredeki binalara ulaşmadan kontrol altına alındı.

Evini Kenevir Bahçesine Çeviren Şahıs Tutuklandı
Evini Kenevir Bahçesine Çeviren Şahıs Tutuklandı
İçeriği Görüntüle

Soğutma Çalışmaları Devam Etti

Yangının çıkış noktası olan elektrik direği ve çevresi güvenlik şeridiyle kapatıldı. Ekipler, bölgede bir süre daha soğutma çalışması yaptı.