Eski Başbakan ve Milli Görüş lideri, Necmettin Erbakan’ın makam otomobili yeniden satılığa çıkarıldı. Daha önce Kayserili bir vatandaş tarafından satın alınan araç, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Genel Merkezine bir iş adamı tarafından hibe edldi.
AGD Genel Merkezi, tarihi ve manevi değeri bulunan aracı açık artırma yöntemiyle yeniden satışa sundu. Açık artırmanın başlangıç bedeli 3 milyon TL olarak belirlendi. Yeni tekliflerin alınmaya devam ettiği bildirildi.
Açık artırma sonucunda elde edilecek gelirin, AGD Genel Merkezi ile Kadim Camii Külliyesi projelerine aktarılacağı belirtildi.
Açık artırma süreci ve gelen tekliflerin değerlendirilmesini Mehmet Parlak yürütüyor. Açık artırmaya katılmak ve detaylı bilgi almak isteyenlerin aşağıdaki iletişim numarasından AGD Genel Merkezi ile irtibata geçebileceği ifade edildi.
İletişim (Mobil):
📞 +90 505 585 83 66






