İzmit Belediyesi, 2026 yılında da sosyal belediyecilik anlayışıyla kent yaşamına değer katacak üretken, yenilikçi ve çözüm odaklı projelerini sürdürmeye hazırlanıyor. Bu kapsamda İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet; Başkan Yardımcıları Cem Güler, Seyhan Özcan, Celal Hülür, Danışmanlar Recep Barış ve Hakan Yalçın ile Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen’in katılımıyla yeni yıl planlama toplantısı gerçekleştirdi.
Sosyal Projeler ve Kent Yatırımları Masada
Toplantıda, 2026 yılında İzmit’te hayata geçirilecek projelere ilişkin geniş kapsamlı bir değerlendirme yapıldı. Kentteki farklı yaş ve ihtiyaç gruplarına yönelik sosyal çalışmalar, yeni sosyal yaşam alanlarının oluşturulması, üstyapı yatırımları, sürdürülebilir kent uygulamaları ve vatandaşların yaşam kalitesini artıracak hizmet başlıkları ele alındı.
Yeni dönem için planlanan projelerin kentin ihtiyaçları doğrultusunda şekillendirileceği ve uygulamaya alınacak çalışmaların İzmitlilere doğrudan dokunan sonuçlar üreteceği ifade edildi.