KOCAELİSPOR’UN SABAH ANTRENMANINA SİS ENGELİ
KOCAELİSPOR’UN SABAH ANTRENMANINA SİS ENGELİ
İçeriği Görüntüle

Kocaelispor sevdalıları, yeni sezon öncesinde takımlarına destek olmak için yeniden bir araya geliyor. Hodri Meydan Taraftarlar Derneği, hazırlık kampının ikinci etabını Düzce Topuk Yaylası’nda sürdüren Kocaelispor’u ziyaret ederek teknik heyet ve futbolcularla buluşacak.

TARAFTARLAR CUMARTESİ GÜNÜ TOPUK YAYLASI’NDA OLACAK

Yaklaşık 2,5 aydır yeşil-siyahlı renklere duydukları özlemi tribünlerden uzak yaşayan taraftarlar, cumartesi günü bu hasrete son vermeye hazırlanıyor. Hodri Meydan üyeleri, saat 13.00’te Topuk Yaylası’na hareket ederek kamp yapan takımlarının yanında olacak.

Yeni sezon öncesinde oyunculara moral vermek isteyen taraftarlar, gerçekleştirecekleri tezahüratlarla Kocaelispor’a destek mesajı verecek. Teknik ekip ve futbolcularla bir araya gelecek olan Hodri Meydan, zorlu sezon öncesinde takımın motivasyonunu artırmayı hedefliyor.