Körfez’de Cemevi Önünde Patlama!
Körfez’de Cemevi Önünde Patlama!
İçeriği Görüntüle

İstanbul Pendik’te iki gündür kayıp olarak aranan bir kişi, mezarlıkta boynundan ağaca asılı halde ölü bulundu. Üzerinde kıyafet bulunmayan cesedi gören vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirdi. Yapılan incelemede hayatını kaybeden kişinin, ailesinin günlerdir ulaşamadığı Y.K. olduğu tespit edildi. Acı haberi alarak olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirirken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

İki Gündür Kayıptı! Mezarlıkta Asılı Bulundu (1)

MEZARLIKTA HAREKETSİZ BEDEN BULUNDU

Olay, Pendik ilçesi Yayalar Mahallesi’nde bulunan Yeni Şeyhli Mezarlığı’nda yaşandı. Mezarlık içerisinde hareketsiz halde bir kişiyi gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk incelemede, şahsın boynundan ağaca asılı olduğu ve üzerinde kıyafet bulunmadığı tespit edildi. Görgü tanıkları, cesedi sabah saatlerinde fark ettiklerini belirtti.

KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ: 2 GÜNDÜR KAYIPTI

Polis ekiplerinin yaptığı kimlik tespitinde, ölen kişinin 2 gündür kayıp olarak aranan Y.K. olduğu belirlendi. Ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu Y.K.’nın mezarlıkta ölü bulunmasıyla yakınları yasa boğuldu. Olay yerinde sinir krizi geçiren aile bireylerine sağlık ekipleri müdahale etti.

İki Gündür Kayıptı! Mezarlıkta Asılı Bulundu (2)

ŞÜPHELİ ÖLÜM OLARAK DEĞERLENDİRİLİYOR

Y.K.’nın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. İlk değerlendirmelere göre olay, şüpheli ölüm kapsamında ele alınıyor. Polis ekipleri, olayın intihar mı yoksa başka bir nedenle mi gerçekleştiğini araştırmak için geniş çaplı soruşturma başlattı. Mezarlık çevresindeki güvenlik kameraları ve görgü tanıkları da incelemeye alındı.

Kaynak: İHA