İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Şehit ve Gazi Hizmetleri Birimi, kent genelinde sürdürdüğü anlamlı ziyaretlerine Kandıra’da devam etti. Şehit ve gazi ailelerinin kapısını çalan ekipler, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in selamlarını ileterek ailelere Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti.
Kandıra’da üç anlamlı ziyaret
1992 yılında Şırnak’ın Silopi ilçesinde şehit düşen Piyade Er Ergin Olcay’ın ailesi ile Kıbrıs Gazileri İsmail Durmuş ve Sebahattin Özay, Kandıra’daki evlerinde ziyaret edildi. Duygu dolu anların yaşandığı ziyaretlerde ailelere İzmit Belediyesi’nin çalışmaları ve şehit-gazi ailelerine yönelik hizmetleri hakkında bilgi verildi.
Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağı takdim edildi
Ziyaretlere İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yasemin Gözkonan Kahveci ile Manav Dernekleri Masası Başkanı Nurullah Özer de katıldı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in selamlarını ileten ekip, ailelere Ayyıldız baskılı Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağı takdim etti.