İzmit’in sevilen ve saygı duyulan isimlerinden Ertuğrul Tanaydın’dan acı haber geldi. İGSAŞ’tan emekli olan ve uzun yıllar kent yaşamında aktif bir şekilde yer alan Tanaydın, 84 yaşında hayatını kaybetti. Tanaydın’ın vefatı ailesi, yakınları ve sevenlerini yasa boğdu.

İZMİT’TE SEVİLEN BİR İSİMDİ

1942 doğumlu olan Ertuğrul Tanaydın, İzmit’in köklü eğitim kurumlarından biri olan İzmit Lisesi mezunları arasında yer alıyordu. Uzun yıllar İGSAŞ bünyesinde görev yapan Tanaydın, çalışkanlığı ve beyefendi kişiliğiyle çevresinde büyük saygı görüyordu.

Emeklilik dönemini İzmit’te geçiren Tanaydın, sosyal çevresiyle kurduğu güçlü bağlar ve kent hafızasındaki yeriyle tanınan isimlerden biri oldu.

FEVZİYE CAMİİ’NDEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Merhum Ertuğrul Tanaydın’ın cenazesi bugün İzmit Fevziye Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Bağçeşme Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedilecek.

Tanaydın ailesi taziyeleri kabul ederken, sevenleri de merhuma dualarla veda edecek.

GÖLCÜK BELEDİYESİ YASTA: CEVAT ONGUN VEFAT ETTİ
GÖLCÜK BELEDİYESİ YASTA: CEVAT ONGUN VEFAT ETTİ
İçeriği Görüntüle

İZMİT’TE DERİN ÜZÜNTÜ YARATTI

Kentte geniş bir kesim tarafından tanınan Ertuğrul Tanaydın’ın vefatı, özellikle eski çalışma arkadaşları ve dostları arasında büyük üzüntü yarattı.

Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.