Kocaeli ve Gaziantep emniyet müdürlüklerinin ortaklaşa düzenlediği sınır ötesi operasyonla gözaltına alınan iki şüpheli adliyeye sevk ediliyor.

ALİKAHYA'DAKİ KAÇIŞ GAZİANTEP'TE SON BULDU

Olay, 19 Haziran 2026 günü İzmit ilçesi Alikahya Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Sakıp Sabancı Bulvarı Kuzey Yan Yol mevkiinde seyir halinde olan bir araç, caddede bulunan H.Ö. isimli vatandaşa çarptı. Çarpmanın şiddetiyle ağır yaralanan H.Ö. olay yerinde hayatını kaybederken, kazaya karışan sürücü ve yanındaki şahıs durmayarak kayıplara karıştı.

Olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatan Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, cinayet gibi kazaya karışarak maktulün ölümüne sebebiyet veren şahısların S.T.S. ve T.S. olduğunu titiz bir teknik ve fiziksel takiple tespit etti.

Whatsapp Image 2026 06 24 At 18.48.38 (1)

EMNİYET GÜÇLERİNDEN ORTAK NOKTA OPERASYONU

Şüphelilerin Kocaeli'den kaçarak izlerini kaybettirmek amacıyla Gaziantep'e gittiklerini belirleyen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, zaman kaybetmeden Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçerek koordinasyon sağladı. İki ilin emniyet güçlerinin ortaklaşa belirlediği adrese düzenlenen şafak operasyonuyla S.T.S. ve T.S. kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

TEM OTOYOLU'NDA DEHŞET ANLARI: ALEV ALEV YANAN TIR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ!
TEM OTOYOLU'NDA DEHŞET ANLARI: ALEV ALEV YANAN TIR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ!
İçeriği Görüntüle

Gaziantep'te yakalanan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilerek hakim karşısına çıkarılacağı öğrenildi.

Muhabir: Dilara Büyükkardeşler