İZMİT'TE YUNUS POLİSLERİNDEN KAÇAMADI: 17 YIL KESİNLEŞMİŞ CEZASI BULUNAN FİRARİ YAKALANDI
İZMİT'TE YUNUS POLİSLERİNDEN KAÇAMADI: 17 YIL KESİNLEŞMİŞ CEZASI BULUNAN FİRARİ YAKALANDI
İçeriği Görüntüle

Kocaeli'nin Kandıra ilçesi Balcı Mahallesi'nde, eski bir taş ocağında bulunan havuzdan su almak isterken gözden kaybolan vatandaşı arama çalışmalarından acı haber geldi.

Kandira'da Aci Son Su Almaya Gi̇den Sürücü Taş Ocaği Havuzunda Boğuldu (1)

DALGIÇ EKİPLERİ CANSIZ BEDENİNE ULAŞTI

Edinilen bilgilere göre, Arıklar Mahallesi sakinlerinden İ.Ö., traktörüyle Balcı Mahallesi sınırlarındaki eski taş ocağında yer alan havuzdan su almak üzere bölgeye gitti. İ.Ö.'den bir süre haber alınamaması üzerine durum yetkililere bildirildi. İhbar üzerine bölgeye hızla sevk edilen dalgıç ekipleri, su altında geniş çaplı bir arama çalışması başlattı.

Dalgıç ekiplerinin gerçekleştirdiği titiz çalışmalar neticesinde, talihsiz adamın cansız bedenine ulaşıldı.

Zeynep Türker Si̇lmeyi̇n (25)-1

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ekipler tarafından havuzdan çıkarılan İ.Ö.'nün cenazesi, gerekli adli ve tıbbi incelemelerin yapılması amacıyla yetkililere teslim edildi.

Bölgede ekiplerin inceleme ve çalışmaları devam ederken, trajik olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Kandira'da Aci Son Su Almaya Gi̇den Sürücü Taş Ocaği Havuzunda Boğuldu (3)