ÇALIŞTIKLARI SIRADA AKIMA KAPILDILAR

Edinilen bilgilere göre olay, Kaytazdere’de bulunan araç yıkama servisinde meydana geldi. İşletme içerisinde normal mesailerine devam eden ve araç temizliğiyle ilgilenen baba ile oğul, henüz tam olarak belirlenemeyen bir teknik arıza nedeniyle yüksek elektrik akımına kapıldı.

KOCAELİ'DE ARANAN KASTEN YARALAMA SUÇLUSU YAKALANDI
KOCAELİ'DE ARANAN KASTEN YARALAMA SUÇLUSU YAKALANDI
İçeriği Görüntüle

Çevre esnafı ve vatandaşların durumu fark etmesi üzerine iş yerinde büyük bir panik yaşandı ve olay yerine hızla çok sayıda ambulans ile güvenlik ekibi sevk edildi.

DURUMLARI AĞIR: YOĞUN BAKIMDALAR

Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, elektrik akımının etkisiyle ağır yaralanan ve bilinci kapalı olan baba-oğula ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. Ambulanslarla çevredeki tam teşekküllü bir hastaneye kaldırılan Samim Okur ve Olcay Okur, derhal yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Hastaneden gelen ilk bilgilere göre, baba ve oğlunun hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.