KOCAELİ’DE OTOBÜS ŞOFÖRÜNE TEHDİT İDDİASI: ŞÜPHELİ YAKALANDI
KOCAELİ’DE OTOBÜS ŞOFÖRÜNE TEHDİT İDDİASI: ŞÜPHELİ YAKALANDI
İçeriği Görüntüle

Kartepe’de güvenlik altyapısını güçlendirecek önemli bir yatırım için düğmeye basıldı. Kocaeli Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB), Uzuntarla Mahallesi’nde inşa edilecek yeni jandarma karakolu için ihale tarihini duyurdu.

KARAKOL İÇİN İHALE 30 TEMMUZ’DA

Uzuntarla Jandarma Karakolu Temel Yapım İşi kapsamında gerçekleştirilecek ihale, 30 Temmuz 2026 Perşembe günü saat 10.30’da yapılacak.

İhale, Kocaeli Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’nın İzmit’te bulunan toplantı salonunda gerçekleştirilecek. İstekliler tekliflerini yalnızca Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP) üzerinden elektronik ortamda sunabilecek.

UZUNTARLA’YA MODERN JANDARMA BİNASI

Proje kapsamında Kartepe ilçesi Uzuntarla Mahallesi 183 ada 2 parsel üzerinde yeni bir jandarma karakolu binası inşa edilecek.

Yapım işi kapsamında binanın inşaat çalışmalarıyla birlikte elektrik ve mekanik tesisat imalatları da gerçekleştirilecek. Projeye ilişkin teknik detaylar ise ihale dokümanında yer alacak.

75 GÜNDE TAMAMLANMASI PLANLANIYOR

İhalenin sonuçlanmasının ardından yüklenici firma ile sözleşme imzalanacak ve yer teslimi yapılacak. Çalışmaların başlamasıyla birlikte yeni jandarma karakolu için geri sayım başlayacak.

Karakolun temel yapım işinin, yer tesliminden itibaren 75 takvim günü içerisinde tamamlanması planlanıyor. Yeni yatırımın, Uzuntarla ve çevresindeki güvenlik hizmetlerinin daha etkin yürütülmesine katkı sağlaması bekleniyor.