Karşılaşmaya hızlı başlayan konuk ekip Maşukiyespor, 7. dakikada Semih Tekinalp’in golüyle öne geçti. İlk yarının son anlarında Derincespor penaltı kazandı; topun başına geçen Oğuzhan Öz, 45+4’te skoru 1-1’e getirdi.
İkinci yarıya da tempo damga vurdu. 54. dakikada Oğuzhan Öz bir penaltıdan yararlanamazken, 60. dakikada sahneye çıkan Umut Kahraman ev sahibini 2-1 öne geçirdi. Maşukiyespor temponun yükseldiği 68 dakika bir oyuncusu kırmızı kart gördü buna rağmen oyunu bırakmayan Maşukiyespor, 69. dakikada Oktay Pop’un golüyle yeniden dengeyi yakaladı.
Maçın son bölümleri adeta nefes kesti. 90+4’te Maşukiyespor yedek kulübesinden bir isim kırmızı kart görürken, 90+8’de Derincespor bir kez daha penaltı kazandı. Topun başına geçen Umut Kahraman, bu kez hata yapmadı ve skoru 3-2’ye taşıyarak takımına kritik üç puanı getirdi.
Uzatma dakikalarında gelen golle sahasında büyük sevinç yaşayan Derincespor, taraftarlarına unutulmaz bir galibiyet yaşattı. Maşukiyespor ise iyi mücadele ettiği maçtan puansız ayrılmanın üzüntüsünü yaşadı.






