Kocaeli’deki sinema salonları, 24-31 Temmuz haftasında birbirinden farklı türlerde 6 yeni filmi ağırlayacak. Gerilim ve korku filmlerinin öne çıktığı haftada, çocuklara yönelik eğlenceli yapımlar da beyazperdedeki yerini alacak.
İşte bu hafta Kocaeli’de vizyona girecek filmler ve izlenebilecekleri sinema salonları:
ONUN ŞAHSİ CEHENNEMİ
Garip bir sisin fütüristik bir metropolü sarmasıyla ele geçirilmesi güç ve ölümcül bir varlık serbest kalır. Sorunlu genç bir kadın, babasını bulmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkarken kaderi, kızını cehennemden kurtarmaya çalışan Amerikalı bir askerin kaderiyle kesişir.
Nicolas Winding Refn’in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin oyuncu kadrosunda Havana Rose Liu, Sophie Thatcher ve Charles Melton yer alıyor. 1 saat 50 dakika süren film, 41 Burda AVM’de izlenebilecek.
HANNAS 3
Yakın zamanda geçirdiği trajik bir kaza sonucu bebeğini kaybeden sosyal medya fenomeni Ayşe ile emlakçı eşi Ali’nin tatil için gittikleri köy evi, korkunç bir kâbusun başlangıcına dönüşür.
Lanetli evde bulunan karanlık bir varlık, Ayşe’ye hem geçmişindeki gizemleri hem de eşinin gerçek yüzünü gösterir. Kayıp bebekler, alınan ahlar ve lanetli bir kadının hikâyesiyle çevrili evde, geçmişin bedelinin ödenme zamanı gelir.
Ahmet Toklu’nun yönettiği filmde Nilay Deniz, Can Güreler ve Zeynep Yaylıcıoğlu rol alıyor. 1 saat 32 dakika süren film, Arastapark AVM’de gösterilecek.
NASREDDİN HOCA ZAMAN YOLCUSU 4
Nasreddin Hoca ve sevimli dostları, kendilerini bir kez daha heyecan dolu bir zaman yolculuğunun içinde bulur. Geçmişten geleceğe uzanan macerada ekip, karşılarına çıkan gizemleri çözmek ve zamanın dengesini korumak için birlik, dostluk ve zekâlarından yararlanır.
Nurullah Yenihan’ın yönettiği 1 saat 16 dakikalık animasyon filmi; 41 Burda AVM, NCity AVM ve Arastapark AVM’de izleyiciyle buluşacak.
PİNOKYO: KANLI MASAL
Pinokyo hikâyesinin karanlık ve rahatsız edici bir yorumunu beyazperdeye taşıyan film, ikonik kuklanın gerçekliğe uzanan ürpertici yolculuğunu konu alıyor.
Geppetto, torunu James’i Pinokyo adındaki sihirli bir kuklayla tanıştırır. İkili arasında kısa sürede bir dostluk gelişir. Ancak Pinokyo’nun gerçek doğasından habersiz olan James’in onu dünyayla tanıştırması, korkunç olayların başlangıcı olur.
Rhys Frake-Waterfield’ın yönettiği filmde Cameron Bell, Robert Englund ve Richard Brake rol alıyor. 1 saat 22 dakika süren yapım, 41 Burda AVM’de izlenebilecek.
KÖR GECE
Film, 12 Eylül 1980 askeri darbesinin ardından Türkiye’de yaşanan baskı ve korku dolu dönemi konu alıyor. Parlamenter yönetimin sona erdiği, yüz binlerce kişinin gözaltına alındığı ve muhalif hareketlerin hedef alındığı süreçte, ülkeden kaçmaya çalışan muhalif liderlerin karşılaştığı tehlikeler anlatılıyor.
Reis Çelik’in yönettiği filmde Özge Arslan, İştar Gökseven ve Hacı Ali Konuk rol alıyor. 1 saat 31 dakika süren yapım, Arastapark AVM’de izlenebilecek.
İZCİ TAKIMI: ŞELALENİN PEŞİNDE
Karne gününde başlayan bir doğa yolculuğunu merkezine alan filmde Utku, Ege, Elif, Deniz ve Eylül’den oluşan İzci Takımı’nın maceraları anlatılıyor.
Okulda aldıkları deprem eğitiminin ardından hazırlıklarını tamamlayan ekip, Bülent Öğretmen öncülüğünde ormanın içindeki büyük şelaleye ulaşmak için yola çıkar. Kaan Şimşeker’in yönettiği 1 saat 10 dakikalık animasyon filmi, 41 Burda AVM ve Arastapark AVM’de gösterilecek.




