Kocaeli Terziler Odası'nda Zeynep Rençber Adaylığını Açıkladı
Kocaeli Terziler Odası'nda Zeynep Rençber Adaylığını Açıkladı
İçeriği Görüntüle

Kocaeli’de etkisini artıran kar yağışı, özellikle yüksek kesimlerde kartpostallık görüntüler oluşturdu. Şehir merkezinden uzaklaşıp doğayla baş başa kalmak isteyenler, karla kaplı orman yollarında UTV araçlarıyla adrenalin dolu bir yolculuğa çıktı. Samanlı Dağları'nın zirvelerinde beyaza bürünen manzara, drone ile görüntülendi. Yoğun kar yağışı altında sucuk ekmek keyfi yapan vatandaşlar, karın ve doğanın tadını birlikte çıkardı. İzmit Körfezi'nin mavisiyle beyaz ormanların birleştiği manzara ise görenleri hayran bıraktı.

Kocaeli'de Adrenalin Tutkunları Buraya! Macera Ve Kar Buluştu 08

Lapa lapa yağan kar eşsiz manzaralar oluşturdu

Kocaeli genelinde etkisini sürdüren kar yağışı, yüksek kesimlerde doğayı tamamen beyaza bürüdü. Samanlı Dağları'nda kar kalınlığı artarken, özellikle İzmit Körfezi ile birleşen manzara adeta görsel bir şölen sundu. Dron ile kaydedilen görüntülerde, mavi ve beyazın uyumu göz kamaştırdı. Doğayla baş başa vakit geçirmek isteyen vatandaşlar, bu manzaranın tadını doyasıya çıkardı.

Kocaeli'de Adrenalin Tutkunları Buraya! Macera Ve Kar Buluştu 07

UTV araçlarıyla doğada adrenalin dolu anlar

Macera ve doğa tutkunlarının vazgeçilmezi olan UTV araçları, karla kaplı patikalarda performanslarını sergiledi. Zorlu parkurlar, yağışlı hava ve kaygan zemin, heyecanı ikiye katladı. UTV konvoyuyla yola çıkan gruplar, karın altında doğayı keşfetmenin keyfini yaşadı. Gürültüden uzak, tamamen doğanın içinde geçen bu yolculuk, katılımcılara unutulmaz bir kış deneyimi sundu.

Kocaeli'de Adrenalin Tutkunları Buraya! Macera Ve Kar Buluştu 06

Sucuk ekmek molası kar keyfini tamamladı

Soğuk havaya rağmen karın tadını çıkarmak isteyenler, sucuk ekmek keyfini de ihmal etmedi. Yoğun kar yağışı altında kurulan mangallar, doğa içinde sıcak anlar yaşattı. UTV turuna katılan Faruk Dönendemir, “Güzel de bir kar yağışı yakaladık. Sucuğumuzu yaptık, karın keyfini çıkartacağız. Manzara harika ama sadece UTV’lerle ulaşılabiliyor” dedi.

Kocaeli'de Adrenalin Tutkunları Buraya! Macera Ve Kar Buluştu 05

Arkadaşlarıyla birlikte tura katılan Emine Çakır ise, “UTV turumuzu gerçekleştirdik. Kızak ve sucuk ekmek yaptık. Hava çok güzel, görsel bir şölen yaşıyoruz” sözleriyle keyifli anlarını paylaştı.

Kocaeli'de Adrenalin Tutkunları Buraya! Macera Ve Kar Buluştu 04

Kocaeli'de Adrenalin Tutkunları Buraya! Macera Ve Kar Buluştu 03

Kocaeli'de Adrenalin Tutkunları Buraya! Macera Ve Kar Buluştu 02

Kocaeli'de Adrenalin Tutkunları Buraya! Macera Ve Kar Buluştu 01

Kaynak: İHA