Gündem

KOCAELİ’DE JANDARMA’NIN 184. YIL DÖNÜMÜNE ÖZEL MEVLİT PROGRAMI

Jandarma Teşkilatı’nın 185. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Kocaeli’de aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz için anlamlı bir program düzenlendi. İl Jandarma Komutanı Albay Murat Bozkurt'un ev sahipliğinde Cuma namazı öncesinde gerçekleştirilen mevlit programına kent protokolü ve vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.

Loading...

Abone Ol

Protokol ve Vatandaşlar Omuz Omuza

Duygu dolu anların yaşandığı mevlit programına; Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Milli Eğitim Müdürü, jandarma teşkilatı mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Protokol üyeleri ve vatandaşlar, jandarma teşkilatının bu gurur gününde dualarda buluştu.

Şehit ve Gazilerimiz Dualarla Anıldı

Cuma namazı öncesi okunan Mevlid-i Şerif’in ardından kürsüye çıkan Kocaeli İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, vatan uğruna canını feda eden aziz şehitlerimiz ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizin ruhlarına dualar okudu.

"Vatanımızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden görev yapan Jandarma Teşkilatımızın 185. kuruluş yıl dönümünü kutluyor; tüm şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyoruz."

Namaz çıkışında vatandaşlar, jandarma personeline tebriklerini ileterek teşkilatın 184. kuruluş yıl dönümünü kutladı.