MHP Kocaeli İl Başkanlığı görevine Enes Emengen'in atanmasının ardından MHP İzmit İlçe Başkanlığı'nda da görev değişikliği yaşanmış, İlker Kazan'ın yerine Semih Türeyen getirilmişti.

MHP İZMİT YENİ YÖNETİMİYLE MECLİSTE!
MHP İZMİT YENİ YÖNETİMİYLE MECLİSTE!
İçeriği Görüntüle

MECLİS TOPLANTISINDA YAN YANA GÖRÜNTÜ VERDİLER

İlker Kazan ve Semih Türeyen, ilçe yöneticileriyle birlikte İzmit Belediyesi'nin temmuz ayı meclis toplantısını takip etti. İkili, toplantının ardından MHP İzmit İlçe Başkanlığı binasına geçerek bir araya geldi.

Kazan, görevi devrettiği Türeyen'i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette hediye takdimi de gerçekleştirildi.

"ÜLKÜCÜLÜK MAKAMLARA DEĞİL, DAVAYA SADAKATTİR"

Ziyaret sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan İlker Kazan, ülkücülüğün makamlarla değil davaya bağlılıkla ölçüldüğünü belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Ülkücülük; makamlara değil, davaya sadakattir. Bugün, önceki dönem mahalle başkanlarımız ve kıymetli dava arkadaşlarımızla birlikte MHP İzmit İlçe Başkanımız Sayın Serdar Semih Türeyen'e nezaket ve tebrik ziyaretinde bulunduk."

"KATKI SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Görevlerin değişebileceğini ancak dava arkadaşlığının kalıcı olduğunu vurgulayan Kazan, Milliyetçi Hareket Partisi'nin çalışmalarına katkı sunmayı sürdüreceğini ifade etti.

Kazan açıklamasında, "Görevler değişebilir, sorumluluklar devredilebilir; ancak kardeşliğimiz, ülküdaşlığımız ve davamıza olan sarsılmaz bağlılığımız her daim bakidir. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin emrinde, Milliyetçi Hareket Partimizin kutlu yürüyüşüne dün olduğu gibi bugün de yarın da azim ve kararlılıkla katkı sunmaya devam edeceğiz" dedi.

Ziyaret, MHP İzmit teşkilatında görev değişiminin ardından verilen birlik ve beraberlik mesajı olarak değerlendirildi.

Ekran Görüntüsü 2026 07 08 131546

Muhabir: Dilara Büyükkardeşler