Kocaelispor Haberleri -  Gençlerbirliği'ni evinde ağırlayan Kocaelispor'da çıktığı ilk maçta gol atmayı başaran başarılı forvet Markao maç sonunda gazetecilere açıklamalarda bulundu. Taraftarı ile kutlama yapmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Markao; “İleride daha fazla kutlama yapacağımıza inanıyorum. İlk maça göre ben iyi bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum” dedi.

İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPTIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM

"Tabi ki ikinci yarı girip katkı sağladığım için çok mutluyum. Bunu taraftarımızın önünde yaptığım için de ekstra mutluyum. İyi bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum. Tabi taraftarımızın ne kadar çok olduğunu herkes biliyor.”

İLK MAÇ GERGİNLİĞİ VARDI ATLATTIK

“Bende onlarla maç sonu kutlama yapmaktan çok büyük keyif aldım. İleride daha fazla kutlama yapacağımıza inanıyorum. İlk maça göre ben iyi bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum. Üzerimizde ilk maç olduğu için gerginlik de vardı ama bunu atlattık.

İYİ HALİMİ GÖSTERMEK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM

“İleride daha da iyi olacağımızı düşünüyorum. Ben en iyi halimi göstermek için elimden geleni yapacağım bu konuda hocalarıma olan güvenim tam"

Kaynak: Haber Merkezi