“Muhalif Kılığı” İfadesi Dikkat Çekti

Sosyal medya üzerinden açıklama yapan MHP Kocaeli eski İl Başkan Yardımcısı Kamil Bulut, Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Enes Emengen ve Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Ülkü Ocakları yöneticisi Abdülkadir Özdemir’i etiketleyerek dikkat çeken ifadeler kullandı.

Bulut, görev değişimleri sonrası bazı isimlerin tutumunu eleştirerek, “iş, aş ve kimlik” vurgusu üzerinden parti içi sadakat tartışmasına işaret etti.

SİYASET GERİLDİ: MHP’DE SANCAKLI HEDEFTE!
SİYASET GERİLDİ: MHP’DE SANCAKLI HEDEFTE!
İçeriği Görüntüle

“Makamlar Geçici, Dava Kalıcı” Mesajı

Bulut açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli ilçelerine atanan dava arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Görev süresi dolanlara teşekkür ederiz. Biz biriz, birlikte güçlüyüz.
Partinin ismiyle iş, aş ve kimlik kazananların, görev dışında muhalefet kılığına girmesi kabul edilemez. Milliyetçi Hareket Partisi her şeyden üstündür.”

Teşkilatta “Birlik” Vurgusu Öne Çıktı

Kocaeli’de ilçe yönetimlerinde yaşanan değişimlerin ardından gelen bu açıklama, teşkilat içinde “birlik ve sadakat çağrısı” olarak yorumlandı. Bulut’un çıkışı, parti tabanında farklı değerlendirmelere neden olurken, tartışmaların önümüzdeki günlerde de gündemde kalması bekleniyor.

Muhabir: Dilara Büyükkardeşler