Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, acı bir kayıp yaşadı. Kocaman’ın kayınpederi Necdet Bayramoğlu’nun, bir süredir tedavi gördüğü kanser hastalığına yenik düştüğü öğrenildi. Gece saatlerinde evinde hayatını kaybeden Bayramoğlu’nun vefatı, ailesi başta olmak üzere yakın çevresinde derin üzüntüye neden oldu. 75 yaşında hayata veda eden Bayramoğlu’nun, Kartepe’de ikamet ettiği, evli ve iki çocuk babası olduğu bilgisine ulaşıldı. Vefat haberinin ardından cenaze programına ilişkin detayların ise henüz netlik kazanmadığı bildirildi.

KANSER TEDAVİSİ GÖRÜYORDU

Necdet Bayramoğlu’nun bir süredir kanser hastalığıyla mücadele ettiği öğrenildi. Tedavi süreci boyunca ailesinin ve yakınlarının desteğiyle yaşam mücadelesini sürdüren Bayramoğlu, gece saatlerinde evinde yaşamını yitirdi. Ölüm haberinin ardından Bayramoğlu’nun naaşı, işlemler için Kartepe’de bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı.

Yaşanan bu kayıp, özellikle yakın çevresinde büyük bir üzüntüyle karşılandı. Aileye taziye mesajları iletilirken, Bayramoğlu’nun uzun yıllar Kartepe’de sakin bir yaşam sürdüğü ifade ediliyor.

AİLESİ VE YAKIN ÇEVRESİ YASTA

75 yaşında hayatını kaybeden Necdet Bayramoğlu’nun evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi. Ailesine düşkünlüğüyle bilinen Bayramoğlu’nun vefatı, hem ailesi hem de onu tanıyanlar için derin bir kayıp olarak değerlendiriliyor.

Kartepe’de ikamet eden Bayramoğlu’nun çevresinde sevilen bir isim olduğu, sakin ve mütevazı yaşamıyla tanındığı ifade ediliyor. Özellikle yakın dostları ve komşuları, acı haberin ardından aileyi yalnız bırakmadı.

TAYFUN BALIKÇI’DAN İLİMTEPE YOLU VE SAFİPORT TEPKİSİ
TAYFUN BALIKÇI’DAN İLİMTEPE YOLU VE SAFİPORT TEPKİSİ
İçeriği Görüntüle

CENAZE PROGRAMI HENÜZ NETLEŞMEDİ

Necdet Bayramoğlu’nun cenaze programına ilişkin detayların henüz açıklanmadığı bildirildi. Aile tarafından yapılacak bilgilendirmenin ardından cenaze törenine ilişkin yer ve saat bilgisinin kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.

Kartepe’de yaşanan bu kayıp, ilçe genelinde de üzüntüyle karşılandı. Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’ın acı gününde, birçok kişinin taziye mesajlarıyla destek olduğu öğrenildi.